ТОП ВЕЛО със страхотни резултати на “Барите 2015”

Най-голямото състезание по бягане и колоездене (за непрофесионалисти) – „Барите 2015” се проведе на 04.10.15 край Варна. В него взеха участие над 260 участници от различни възрасти и пол.

Целта на организаторите от irun.bg бе популяризиране на бягането и колоезденето. Основен приоритет за тях е привличане на хора, които искат да спортуват и да живеят по-здравословно.

Високото ниво на професионализъм и чудесни условия за състезателите спомогнаха за гладкото протичане на надпреварата, със старт/финален пункт разположен на поляната пред комплекс “Барите” (Чернево), и я превърнаха в един своеобразен празник.

Участие взеха и колоездачите от Top Rent A Car, които се представиха повече от отлично. Благодарение на новата услуга на фирмата – “Лекотоварни и товарни автомобили под наем“, състезателите от ТОП ВЕЛО безпроблемно транспортираха своите колелета и екипировка до мястото на състезанието.

Дисциплини и участници

  • Колоездене – 74 (23,5 км, пресечена местност)
  • Бягане – 142 (7, 13 или 23,5 км, пресечена местност)
  • Дуатлон – 27 (един и същи състезател преминава последователно 23,5 км с велосипед и веднага след финала стартира с бягане на 13 км)

Спонсори

  • Декатлон, Bioderma, Индиго, Барове Cheers, Ideal Standart

Източник: irun.bg

Posted in: