VW T-Roc Автоматик

Година на производство

Кратко ревю на VW T-Roc

Чисто новият супер хитов модел на VW - T-Roc е уникално красив компактен SUV с множество екстри и изискан външен вид. От самото му представяне той спечели изключителна популярност. Изключително иновативен и компактен с автоматична скоростна кутия, T-Roc винаги е центърът на вниманието. Управлението му е уникално комфортно и приятно, а благодарение на удобните си размери е лесен паркиране в градски условия.

VW T-Roc CFAR
5 2 2 5 23
Рейтинг 94.7 % / 100 %
(401 ревюта)

Експертно мнение от Top Rent A Car

VW T-Roc е великолепен компактен SUV автомобил, с просторно купе и множество екстри. Автоматичната скоростна кутия и мощният двигател в комбинация с множество екстри го правят изключително предпочитан за градско и извънградско шофиране. Въпреки компактните си размери той е и много проходим при различни пътни условия. Управлението му е много приятно и комфортно благодарение на автоматичната скоростна кутия.

App Connect свързаност

App-Connect позволява да използвате лесно приложения от телефона си през сензорния екран в автомобила. Можете да свържете смарфона си безжично или с кабел към медията на автомобила и да имате удобен достъп до музика, карти или новини. Свързването на смартфона става с помощта на три различни интерфейса: Apple CarPlay, Android Auto или MirrorLink, в зависимост от модела му.

Технически характеристики

Марка VW Обем на двигателя 1498 cм3
Модел T-Roc Места 5
Тип на купето SUV Обем на резервоара 55 л
Гориво Бензин Разход на гориво 7,0 л/100 км
Скоростна кутия Автоматична Обем на багажника 580  л
Врати 5 Мощност 150 к.с.

Видео

Галерия


Ревюта

Прочетете повече