VW Caddy

Гориво/Година на производство

Кратко ревю на VW Caddy

VW Caddy е петместен автомобил под наем, с късо междуосие, прекрасен дизайн и мощен двигател, който ви позволява да вземете по-голям багаж със себе си по време на пътуването. Моделът разполага с мултифункционален 8.25” цветен дисплей и App-Connect. Насладете се на кристален звук с Composition радиото с управление през мултифункционалния волан.

VW Caddy 4+1 IVMR
5 3 2 5 diesel 23
Рейтинг 91.0 % / 100 %
(62 ревюта)

Експертно мнение от Top Rent A Car

Caddy се отличава с модерно ниво на комфорт и управление. Арматурното табло, седалките и бутоните са проектирани така, че да ви осигурят комфорт, а високият покрив предоставя достатъчно вътрешно пространство. Натоварете децата, покупките и всичко останало, което ви е необходимо за уикенда, в просторен комфорт. Вътрешният багажник е по-голям от този на типичните комбита, така че можете да поберете всичките си необходими вещи.

App Connect свързаност

App-Connect позволява да използвате лесно приложения от телефона си през сензорния екран в автомобила. Можете да свържете смарфона си безжично или с кабел към медията на автомобила и да имате удобен достъп до музика, карти или новини. Свързването на смартфона става с помощта на три различни интерфейса: Apple CarPlay, Android Auto или MirrorLink, в зависимост от модела му.

Технически спецификации

Марка Volkswagen Брой места 5
Модел Caddy Обем на резервоара 50 л
Тип на купето Миниван Разход на гориво 4.8 л/100 км
Гориво Дизел Обем на багажника 2556  л
Скоростна кутия Ръчна Мощност 102 к.с.
Врати 5 Обем на двигателя 1968 см3

Видео

Галерия

Ревюта

Прочетете повече