Toyota Corolla Hybrid

Година на производство

Кратко ревю на Toyota Corolla Hybrid

Toyota Corolla Hybrid под наем съчетава спортен стил с практичност в компактно превозно средство. Този седан съдържа всички най-нови и най-добри технологии за подпомагане на водача, включително адаптивен круиз контрол и автоматично спиране и др. С автоматични дълги светлини, автоматично разпознаване на пешеходци и система за разпознаване на пътни знаци, автомобилът ще ви осигури плавно придвижване по пътя с лекота.

Toyota Corolla IDAH
5 2 2 4 23
Рейтинг 94.0 % / 100 %
(196 ревюта)

Експертно мнение от Top Rent A Car

Насладете се на просторното купе на Toyota Corolla Hybrid. 8-инчов сензорен екран ви дава достъп до многото предлагани функции, включително камера за задно паркиране, DAB, Bluetooth, както и Android Auto и Apple CarPlay съвместимост. Централно заключване с дистанционно управление, отопляеми електрически огледала и асистент за паркиране са също част от оборудването на този хибриден автомобил. Пътувайте комфортно и спокойно, шофирайки Toyota Corolla Hybrid с автоматична е-CVT трансмисия.

Интеграция със смартфон

Поддръжка за Apple CarPlay и Android Auto. Имате възможност да свържете своя смартфон към автомобила и да пускате любимата си музика, използвате карти и други приложения за смартфони на дисплея на таблото.

Технически спецификации

Марка Toyota Брой места 5
Модел Corolla Обем на резервоара 43 л
Тип на купето Седан Разход на гориво 3.4 л/100 км
Гориво Бензин/Електричество Обем на багажника 471  л
Скоростна кутия Автоматична Мощност 122 к.с.
Врати 4 Обем на двигателя 1798 см3

Видео

Галерия

Ревюта

Прочетете повече