Toyota Corolla Estate Hybrid

Година на производство

Кратко ревю на Toyota Corolla Estate Hybrid

Toyota отдавна е известна със своето качество и надеждност. Сега новата Corolla Hybrid комби под наем се предлага с множество иновативни функции, включително медия Toyota Touch 2 с 8" дисплей, Android Auto и Apple CarPlay, DAB, задна камера за паркиране, адаптивен круиз контрол и др. Отопляемите предни седалки с лумбална опора, електрохромно огледало за обратно виждане и модернизирана аудио система с 4 високоговорителя са само някои от страхотните характеристики на автомобила.

Toyota Corolla комби Hybrid IWAH
5 2 3 5 23
Рейтинг 92.0 % / 100 %
(20 ревюта)

Експертно мнение от Top Rent A Car

Богатата гама от функции на този хибриден автомобил включва разпознаване на пътни знаци, автоматични дълги светлини и автоматични чистачки, както и набор от технологии за подпомагане на водача. Автомобилът има удобно и просторно купе. Със своя иновативен интериор и зашеметяващ външен вид, новата Corolla Hybrid комби се откроява като стандарт за безопасност и комфорт.

Интеграция със смартфон

Поддръжка за Apple CarPlay и Android Auto. Имате възможност да свържете своя смартфон към автомобила и да пускате любимата си музика, използвате карти и други приложения за смартфони на дисплея на таблото.

Технически спецификации

Марка Toyota Брой места 5
Модел Corolla Обем на резервоара 43 л
Тип на купето Комби Разход на гориво 3.3 л/100 км
Гориво Бензин/Електричество Обем на багажника 598 - 1606  л
Скоростна кутия Автоматична Мощност 122 к.с.
Врати 5 Обем на двигателя 1798 см3

Видео

Галерия

Ревюта

Прочетете повече