Renault Megane


Кратко описание

Рено Меган комби с автоматична скоростна кутия и предлага комфорта на семеен автомобил. Той събира доста багаж, а купето му е доста просторно, което гарантира комфортно пътуване. Съвременен дизайн, автоматична скоростна кутия и много място за багаж - идеален за Вашата ваканция с близки хора.

Renault Megane Estate

Експертно мнение oт  Top Rent A Car

  Renault Megane Estate  модерен автомобил с автоматична скоростна кутия от производителя Renault. Той е чудесен избор за семейни ваканции с много багаж. Управлението е изключително лесно и приятно благодарение на автоматичната скоростна кутия. Френските автомобили са популярни с  комфорта си. Megane комби е оборудван с климатик и серво усилвател, и всичко необходимо, но разбира се,  основното предимство на модела е многото място за багаж.

С максималния си обем от 1600 л багажник, можете лесно да натоварите Вашите куфари и вещи за голямата Ви семейна почивка, като можете да съберете дори и детската количка в нея. Освен това, автомобилът е чудесен за  ски почивка, защото можете спокойно да съберете ските и сноуборда си.

  Колата е оборудвана с икономичен 1,6 л двигател и 115 к.с, като разхода му е само 6,9 л/100 км. Освен климатик, колата разполага и с круиз контрол и управление на стерео системата от волана. Добра алтернатива на модела е  Opel Astra Estate.

Цялостна оценка: Нашето експертно мнение е, че  автомобилът е правилен избор за хора, искащи да получат максимума за своята ваканция подходящ за 4-ма или 5-ма пътника, особено когато имате много багаж. Това често се случва при по-дългите почивки. Съобразете продължителността на Вашата почивка и количеството багаж, което смятате да вземете. Ако имате повече багаж, или просто харесвате френски автомобили и търсите комфорт, удобно пътуване и автоматична скоростна кутия - Renault Megane Еstate с автоматична скоростна кутия е за Вас.

Подобни автомобили от класа на Renault Megane IWAR

Технически характеристики

Марка Renault Тип на купето Комби
Модел Megane Брой места 5
Брой врати 5 Макс. обем на багажника 1600  л
Обем на резервоар 60 л

Галерия