Peugeot 308 Автоматик + NAVI

Година на производство

Кратко ревю на Peugeot 308

Новият Peugeot 308 с автоматична скоростна кутия е оборудван с редица технологии, които правят всяко пътуване по-приятно. Комбинацията от стил, дизайн и технологични иновации превръща шофирането му в едно наистина вълнуващо преживяване. Този компaктен автомобил под наем е оборудван с предни и задни сензори за паркиране, функция Mirror Screen за свързване на приложения, като Apple Car Play и Android Auto, от смартфона върху сензорния екран и автоматични фарове, които превключват между дълги и къси светлини.

Peugeot 308 + NAVI CDAR
5 2 2 5 21
Рейтинг 94.9 % / 100 %
(176 ревюта)

Експертно мнение от Top Rent A Car

Peugeot 308 разполага с редица вълнуващи технологии, предназначени да направят ежедневните ви пътувания по-лесни и по-спокойни. Оборудването му включва Eco LED дневни светлини, LED задни светлини с характерните знаци на трите лъвски нокътя, отопляеми и сгъваеми огледала за обратно виждане и i-Cockpit с цифров дисплей на нивото на очите за по-добра видимост и оптимизирана ергономичност. Комфортът и контролът на Peugeot 308 под наем са ненадминати с автоматичния двузонов климатик и кожените седалки с лумбална опора.

Интеграция със смартфон

Поддръжка за Apple CarPlay и Android Auto. Имате възможност да свържете своя смартфон към автомобила и да пускате любимата си музика, използвате карти и други приложения за смартфони на дисплея на таблото.

Технически спецификации

Марка Peugeot Брой места 5
Модел 308 Обем на резервоара 52 л
Тип на купето Хечбек Разход на гориво 5.7 л/100 км
Гориво Бензин/Дизел Обем на багажника 412-1323  л
Скоростна кутия Автоматична Мощност 130 к.с.  
Врати 5 Обем на двигателя 1199 см3

Видео

Галерия

Ревюта

Прочетете повече