Opel Mokka Автоматик

Година на производство

Кратко ревю на Opel Mokka

Независимо дали искате да прекарате уикенда в планината или близо до морския бряг, Оpel Mokka може да бъде ваш спътник при всяко пътуване. От плавния и тих двигател до удобните седалки и визията на интериора – всичко в Mokka е проектирано така, че да ви накара да очаквате с нетърпение да седнете зад волана и да продължите пътя си. Подарете си най-добрите технологии на пътя, включително седалка на водача с масажна функция и отопляеми вентилационни отвори на задните седалки.

Opel Mokka CFAV
5 2 3 5 23
Рейтинг 91.5 % / 100 %
(324 ревюта)

Експертно мнение от Top Rent A Car

Opel Mokka е SUV под наем, оборудван с електрическата система QuickHeat, която осигурява бързо и ефективно отопление на купето за нула време. Освен това системата за разпознаване на пътните знаци осигурява по-безопасно шофиране, когато пътувате през нощта или при лоши метеорологични условия. Създаден с мисъл за всеки ден, този впечатляващ кросоувър отговаря на най-разнообразни нужди при шофиране.

Интеграция със смартфон

Поддръжка за Apple CarPlay и Android Auto. Имате възможност да свържете своя смартфон към автомобила и да пускате любимата си музика, използвате карти и други приложения за смартфони на дисплея на таблото.

Технически спецификации

Марка Opel Брой места 5
Модел Mokka Обем на резервоара 44 л
Тип на купето SUV Разход на гориво 4.8 л/100 км
Гориво Бензин Обем на багажника 350-1105  л
Скоростна кутия Автоматична Мощност 130 к.с.  
Врати 5 Обем на двигателя 1199 см3

Видео

Галерия

Ревюта

Прочетете повече