Opel Astra Автоматик

Година на производство


Кратко ревю на Opel Astra

Изцяло новият автомобил Opel Astra под наем е практичен, икономичен и удобен за управление. Astra разполага с редица високотехнологични предимства за постигане на по-безопасно и по-комфортно шофиране. Автомобилът е оборудван с богат набор от интелигентни технологии, част от които са няколко системи – за контрол на стабилността на автомобила, за предупреждение за челен сблъсък с функция за автоматично спиране и система за разпознаване на пътни знаци.

Експертно мнение от Top Rent A Car

Може да се насладите на любимата си музика от цифрова радиостанция DAB+ и устройство DMB-R с удобни аудиоконтроли, монтирани на волана, за безпроблемно и лесно управление. Основните подобрения в Opel Astra включват сензор за разстояние, който определя идеалната скорост на спиране за движещите се отпред превозни средства и автоматични светлини с контрол на дългите светлини без заслепяване. Този компактен автомобил под наем притежава онези малки допълнителни елементи, които ви карат да се чувствате комфортно, като отопляемите огледала за обратно виждане или индикатора за напускане на пътната лента.

Интеграция със смартфон

Поддръжка за Apple CarPlay и Android Auto. Имате възможност да свържете своя смартфон към автомобила и да пускате любимата си музика, използвате карти и други приложения за смартфони на дисплея на таблото.

Технически спецификации

Марка Opel Брой места 5
Модел Astra Обем на резервоара 52 л
Тип на купето Хечбек Разход на гориво 5.7 л/100 км
Гориво Бензин Обем на багажника 422-1339  л
Скоростна кутия Автоматична Мощност 130 к.с.  
Врати 5 Обем на двигателя 1199 см3

Видео

* Видеото е илюстративно за модела

Галерия

* Снимките са илюстративни за модела