Iveco Daily Van SKMR

Гориво

Кратко описание

Iveco Daily Van е с дълга база и подсилено шаси, което позволява пренос на по-големи и тежки товари. Той предлага чудесни възможности за вашия бизнес. Моделът е по-висок, снабден е с плъзгаща странична врата и асиметрични задни врати. Това позволява повече възможности за товарене и разтоварване на различни по обем стоки. Подходящ бус под наем както за градски, така и за извънградски условия.

Iveco Daily Van SKMR
2
3
diesel
Рейтинг 100.0 % / 100 %
(1 ревюта)

Експертно мнение от Top Rent A Car

Iveco Daily Van е преставител на клас товарни ванове с дълга база, ръчни скорости и климатик. Снабден е с 2+1 седящи места. Задвижването се осъществява посредством предните колела, а спирачките са дискови. По-голямата товароносимост е възможна благодарение на посиленото шаси и двойните задни гуми. В цената за наем са включени 300 км на ден. Допълнителния пробег се заплаща по 0,10 евро/км.

Цялостна оценка: Нашето експертно мнение е, че автомобила е подходящ за много големи товари (полезни товари до 2300 кг.), но въпреки това е лесен за управление. С наличието на толкова товарно пространство може значително да намалите броя на курсовете и да увеличите ефективността.

Технически характеристики

Марка Iveco Тип на купето Бус
Модел Daily Van Размери Д460/Ш190/В180, 16 м³
Врати 5 Полезен товар 2300  кг
Брой места 2+1

Ревюта

Ревюта по националност:

Прочетете повече