Пътнически бусове под наем в София

Откъде най-бързо и лесно да вземете пътнически бусове под наем в София

Пътнически бусове под наем в София

Предлагаме Ви бусове под наем в София на достъпни цени от Top Rent A Car, както и доставка до хотел или адрес в град София и региона. Може да резервирате Вашия бус под наем от формата за резервации, или да ни се обадите на национален рент а кар номер: +359 700 89 050.

София и паркинга на Top Rent A Car са много удобна локация за наем на бус в София. Ако пристигате със самолет, наш представител ще Ви очаква на терминала и ще Ви отведе с безплатния ни шатъл до нашия офис, който се намира на няколко минути от самия терминал. С пътнически бус ще се придвижвате изключително бързо и лесно до всички краища на страната, независимо колко голяма компания сте.
София е много предпочитана дестинация, с интересни места, които можете да разглеждате в продължение на дни като най-лесния и удобен начин да го направите е да вземете бус под наем в София. Благодарение на международното летище София се развива като една от най-предпочитаните бизнес дестинации. В модерният град на едно място са събрани толкова много интересни места, които можете да посетите, че най-добрият и лесен начин да го направите е да вземете пътнически бус под наем от op Rent A Car.

От 2003та предлагаме рентакар услуги на територията на София и страната. Тук може да резервирате бусове под наем, както и да вземете или върнете този, който вече сте резервирали. Може да запазите Вашия пътнически бус в София чрез формата ни за резервации или като ни се обадите директно на национален телефон: 0700 89 050.

Пътнически бусове под наем в София

Пътнически бусове под наем от Top Rent A Car

Ако пристигате със самолет на летище София, или вече сте отседнали в града или курортите в района, и сте по-голяма компания не пропускайте да резервирате пътнически бус за Вашия престой, независимо дали сте там на бизнес посещение или почивка. Пътнически бус под наем в София ще улесни изключително много Вашето придвижване в града или към прекрасните планиски и морски курорти. С изгоден бус под наем от София, можете да пътувате и извън страната. Можете да резервирате пътнически бус в София от формата за онлайн резервации. Разполагаме с офис в близост до летището на ул. Мими Балканска 140, между двата терминала. Заповядайте в офиса ни, или резервирайте на тел.: +359 700 89 050. Предлагаме и доставка на пътнически бусове под наем в града и района, а можете да вземете пътнически бус и директно във Вашия хотел!


Пътнически бусове под наем в София

Top Rent A Car предлага разнообразие от пътнически бусове под наем в София. Можете да разгледате и изберете 7 и 9-местните ни бусове на страницата ни с автопарк. С бус в София можете лесно да се придвижвате навсякъде, особено ако сте повече хора.
Може да използвате летище София като начална точка за Вашето пътуване в цялата страна и Черноморието. Процесът по наемане на бус в София ще Ви отнеме около 15 минути, но Ви съветваме да си резервирате бус предварително на нашия уебсайт или директно на национален номер: +359 700 89 050, тъй като това ще Ви гарантира наличието на свободен пътнически бус за Вашия наемен период. Нашите колеги с удоволствие ще Ви съдействат при нужда от консултация и изготвяне на оферта за пътнически бус под наем на място от офиса ни на летище София или по телефона. За да улесните процедурата по наемане Top Rent A Car предлага различни промоции за бусове под наем в София по всяко време на годината, налични на нашия сайт. Ако пътувате от София, Top Rent A Car има офис за наем на пътнически бусове в София, откъдето може да наемете своя пътнически бус на място, както и да поръчате доставка на пътнически бус под наем до всяка точка на града. Ако имате осигурен транспорт до хотела Ви в София, можете да наемете бус под наем и от нашия офис. С пътнически бусове в София можете да се възползвате и от специалните ни предложения за допълнителни екстри – навигационна система и 3G Wi-Fi интернет, за да бъдете винаги свързани.

Защо да изберете наем на пътнически бус в София от Top Rent A Car?

Top Rent A Car предлага доставки и трансфери на бусове под наем до всички български летища, курорти, както и в съседните страни. Не забравяйте да вземете бус от Top Rent A Car. Използвайте резервационната форма вляво. Top Rent A Car има офис между двата терминала на летището.

Можете лесно да разгледате София и региона, като използвате нашите рент а кар услуги в София и офиса ни на летище, или Ви доставим пътнически бусове под наем директно до всяка точка на града или страната. Голямото международно летище, прави града леснодостъпен и изключително посещаван от посетители от цял свят през цялата година.