Top Rent A Car - логистичен партньор на Sofia Open 2022

За седми пореден път България беше домакин на турнира Sofia Open 2022 от календара на Асоциацията на професионалните тенисисти (ATP). Горди сме да заявим, че ние от Top Rent A Car имахме привилегията да подкрепим тази надпревара като логистичен партньор. Автомобилите с които бяхме полезни на състезателите и на колегите от Sofia Open, надвишават 15 коли от висок клас. Това партньорство донесе максимален комфорт на всички участници.

Top Rent A Car официален партньор на Sofia Open 2022

Турнирът се проведе от 25 септември до 2 октомври в спортна зала „Арена Армеец София“.

Sofia Open дава възможност на българските фенове на тениса да се докоснат до световния елит вече в продължение на 7 години, през които се утвърди като едно от най-големите спортни събития у нас.

Поради пандемията последните години събитието Sofia Open беше лишено от своята публика. Въпреки това, тази година ще имахме възможността отново да наблюдаваме на живо как едни от най-добрите тенисисти в света премерват сили, като броя на зрителите достигна 12 000 души. Щастливи сме, че България отново посрещна едни от най-добрите тенисисти в света и имахме възможността да наблюдаваме как елитът на световния тенис премерва сили за титлата. Надпреварата беше от категория ATP 250, като победителят имаше привилегията да добави 250 точки към своя резултат в световната ранглиста.

Не е случаен фактът, че през изминалите години Sofia Open успя да изгради толкова солидна репутация. Облагодетелствани сме, че това спортно мероприятие се проведе именно в България. Благодарение на този факт, нашата страна отново ще има възможността да покаже своята красота на света. Все пак този турнир е неистово чакан от милиони хора от всички краища по света.

Галерия