Top Rent A Car е логистичен партньор на Sofia Open 2022

За седми пореден път България ще бъде домакин на турнира Sofia Open 2022 от календара на Асоциацията на професионалните тенисисти (ATP). Горди сме да заявим, че ние от Top Rent A Car имаме привилегията да подкрепим тази надпревара, като логистичен партньор. Автомобилите с които решихме да бъдем полезни на състезателите и на колегите от Sofia Open, надвишават 15 коли от висок клас. Надяваме се това партньорство да донесе максимален комфорт на всички участници.

Top Rent A Car официален партньор на Sofia Open 2022

Турнирът ще се проведе от 25 септември до 2 октомври в спортна зала „Арена Армеец София“.

Поради пандемията последните години събитието Sofia Open беше лишено от своята публика. Въпреки това, тази година ще имаме възможността отново да наблюдаваме на живо как едни от най-добрите тенисисти в света премерват сили, като се очаква зрителите да достигнат до 12 000 души. Щастливи сме, че България отново ще посрещне едни от най-добрите тенисисти в света и ще имаме възможността да наблюдаваме как елитът на световния тенис премерва сили за титлата. Надпреварата ще бъде от категория ATP 250, като победителят ще има привилегията да добави 250 точки към своя резултат в световната ранглиста.

Не е случен фактът, че през изминалите години Sofia Open успя да изгради толкова солидна репутация. Облагодетелствани сме, че това спортно мероприятие се провежда именно в България. Благодарение на този факт, нашата страна отново ще има възможността да покаже своята красота на света. Все пак този турнир е неистово чакан от милиони хора от всички краища по света.

Благодарим на Sofia Open, че се довери именно на Top Rent A Car за логистичен партньор.