Туристически наръчник за Летище БургасНаем на кола на Летище Бургас

Бургас се намира се в близост до българските курорти:  Слънчев Бряг, Несебър, Равда, св. Влас, Поморие, Приморско, Созопол, Китен, Лозенец. Top Rent A Car предлага и директни доставки до всички морски, зимни и голф курорти в България. Ако имате нужда от повече информация относно доставките и трансферите, които предлагаме.

Офис: Летище Бургас


Зала "Пристигащи", BOJ&
Мобилен.: +359 882 425 516Телефон.: +359 56 872 309
e-mail: bourgas@toprentacar.bg


Бургас е най-големия град по Южното Черноморие на България. Бургас е важен индустриален център и транспортен възел, както и туристическа дестинация и начална точка за туристите, пътуващи на юг.

Градът предлага динамичен живот, просторен плаж, крайморска градина и редица интересни музеи.
Ако планирате да посетите Бургас и все още не сте си резервирали автомобил, може да го направите като използвате формата ни за резервации отляво.

Ако Бургас е началната точка на вашето пътувате, Top Rent A Car има офис на Летище Бургас, от където може да наемете своя автомобил на място.

Най-доброто време за посещение на Бургас е през лятото, когато центърът на града е оживен от тълпи туристи, отправили се към морският парк. В града ще намерите както клубове, барове и дискотеки, така и музеи и интересни галерии. А ако сте любител на природата, Бургас ще Ви предложи четири езера със защитени видове птици, на които можете да се насладите в близост до града. Най-добрият начин да разгледате Бургас е да наемете автомобил.