Коли под наем в Букурещ

Откъде най-бързо и лесно да вземете кола под наем в Букурещ?

Кола под наем - летище Отопени (Internațional Henri Coandă) Букурещ

Можете да посетите Букурещ и да разгледате всички интересни забележителности в района с колa под наем. Ако вече сте в Букурещ, Ви препоръчваме да вземете автомобил под наем от нашия офис, ако пристигате със самолет можете да заявите доставка до летището Букурещ или директно до адреса на Вашия хотел. Можете да резервирате автомобил в Букурещ онлайн в три лесни стъпки, или да се свържете с нашите служители на посочените контакти. Top Rent A Car обслужва доставки на автомобили под наем на летище Отопени в Букурещ (Internațional Henri Coandă). Летището е най-натовареното в Румъния и посреща огромно количество туристи и пътуващи през цялата година.

Ако се нуждаете подробна информация информация относно доставките и трансферите, обслужвани от Top Rent A Car, разгледайте страницата ни с Допълнителни Услуги.

Коли под наем в Букурещ от Top Rent A Car

Ако смятате да посетите красивата столица на Румъния - град Букурещ, или вече сте отседнали в града, не пропускайте да резервирате автомобил за Вашия престой, без значение дали сте на бизнес пътуване или почивка. Наемът на автомобил в Букурещ изключително много ще Ви помогне да се придвижвате бързо и удобно в града и целия регион. Можете да резервирате Вашата кола през формата ни за резервации на тази страница. Можете да посетите Букурещ, като наемете кола от някои от нашите офиси или да направите бърза резервация на тел. +359 700 89 050. Можем да доставим автомобил до всяка точка на града за Вас!

Автомобили под наем в Букурещ

Top Rent A Car разполага с над 10 офиса, но обслужва и доставки на коли под наем до всяка точка на Букурещ и страната. Всички офиси за наеме на автомобил от Top Rent A Car може да видите тук.

Ако използвате Букурещ като начална точка на Вашето пътуване в страната или на Балканите, процесът на наемане ще Ви отнеме не повече от 15 минути, но Ви съветваме да резервирате предварително на нашия уебсайт или директно на национален номер за резервации: +359 890 170 170, тъй като това ще Ви гарантира налична свободна кола за Вашия наемен период. Вежливите и усмихнати служители на Top Rent A Car с радост ще Ви съдействат, ако се нуждаете от консултация и изготвяне на оферта на място в офис, както и по телефон и мейл. Top Rent A Car предлага огромно разнообразие от автомобили и промоционални цени за наем на коли в Букурещ. Можете да се възползвате от допълнителни отстъпки при резервация на автомобил чрез текущи промоции и оферти, за които ще Ви информираме в нашите бюлетини, както и във фирмените ни профили в социалните мрежи.

Можете да се възползвате и от специалните ни предложения за допълнителни екстри – навигационна система, 3G Wi-Fi интернет и много други.

Защо да изберете рент а кар в Букурещ?

Букурещ е красива, модерна, европейска и културна столица с множество интересни забележителности, Автомобили под наем в Букурещблагодарение на които привлича интереса на много туристи през цялата година. Избирайки нашите рент а кар услуги в Букурещ, Вие си гарантирате бързо, лесно и сигурно предвижване в града и района. Ние гарантираме:

  • Разнообразие от нови автомобили - над 1200;
  • Изгодни цени през цялата година;
  • Най-добри условия за наемане;
  • Удобни офис локации, обслужващи доставки;
  • Отстъпки за лоялни клиенти, промоции, игри с награди и др.