Tesla Model S 75D от Top Rent A Car

Кариера в Top Rent A Car

Защо да работя в Top Rent A Car?

Top Rent A Car е водещата национална компания за коли под наем с най-големия автопарк в страната. Основните ни конкурентни предимства са дългогодишен опит в сферата, изгодни условия за наемане, оптимизирана мрежа от над 10 офиса в цяла България, разположени на ключови локации, извършване на доставки до всяка точка в рамките на страната и в близост до нея и прекрасно съотношение цена-предоставен клас автомобил. Това ни прави предпочитан доставчик за широк набор от потребителски групи.

Ние осигуряваме не просто рент-а кар услуга, а удобство, свобода, комфорт, спокойствие, сигурност и надеждност при пътуване на нашите клиенти, което прави продукта ни абсолютно завършена комплексна услуга. Държим изключително на качеството на обслужване и персоналната комуникация с нашите клиенти през целия процес.

Нашият екип е изключително млад, динамичен, амбициозен и изпълнен с енергия и отдаден на каузата да предоставим най-добрата услуга на пазара, да направим нашите клиенти щастливи и да се усъвършенстваме непрекъснато. Ако изберете да работите с нас, гарантирано ще имате възможност за непрекъснато професионално и личностно развитие, периодични фирмени обучения и тиймбилдинги. Освен това, ще придобиете един незаменим опит за работа в съвременна динамична мултинационална бизнес среда и, не на последно място, ще имате уникалната възможност да участвате в писането на историята на най-предпочитаната и стабилно развиваща се национална компания за коли под наем- Top Rent A Car.

Ако смятате, че Вашето място е при нас, можете да разгледате актуалните ни работни позиции тук: JOBS.BG

Ако в този списък няма подходяща позиция, но смятате че сте подходящият кандидат за нашата компания, моля изпратете CV и мотивационно писмо на: job apply Top Rent A Car