Как се гласува за Top Rent A Car в World Travel Awards?

World Travel Awards е организация, която служи за признаване, възнаграждаване и отбелязване на отлични постижения във всички сектори на глобалната индустрия за пътувания и туризъм. Създадена през 1993г. до днес тя е запазила своята идентичност като марка призната в световен мащаб като върховен отличителен белег за превъзходство в индустрията.

Със своята 20 годишна история Top Rent A Car има огромното удоволствие да бъде номинирана в категорията Bulgaria’s Leading Car Rental Company 2023, за което сме изключително благодарни на World Travel Awards. Това е признание, както за нас така и за екипа ни, който всекидневно допринася за развитието на компанията.Стъпка 1: Направете своята регистрация

Форма за регистрация: https://www.worldtravelawards.com/register
Стъпка 2: Влезте в своя email и потвърдете регистрацията си

Стъпка 3: Щом потвърдите своята регистрация е необходимо отново да се върнете на сайта World Travel Award и да изберете регион ЕвропаСтъпка 4: След това е необходимо да изберете № 198 или 195 (при всеки е различно) “Bulgaria’s Leading Car Rental Company”Стъпка 5: Гласувайте за Top Rent A Car!Сърдечно благодарим на всеки отделил от времето си, за да ни подкрепи!