Как се гласува за Top Rent A Car в World Travel Awards?

World Travel Awards е организация, която служи за признаване, възнаграждаване и отбелязване на отлични постижения във всички сектори на глобалната индустрия за пътувания и туризъм. Създадена през 1993г. до днес тя е запазила своята идентичност като марка призната в световен мащаб като върховен отличителен белег за превъзходство в индустрията.

Със своята 20 годишна история Top Rent A Car има огромното удоволствие да бъде номинирана в категорията "Bulgaria’s Leading Car Rental Company" за втора поредна година, за което сме изключително благодарни на World Travel Awards. След победата в същата категория за 2023г. ние от Top Rent A Car благодарим на вас за доверието и високата оценка. Това е признание за целия екип, който всекидневно допринася за развитието на компанията.

Стъпка 1: Направете своята регистрация

В случай, че вече имате създаден профил от предишното гласуване, то може да влезете в него тук: https://www.worldtravelawards.com/vote
А ако нямате, може да направите своята регистрация на посочения линк: https://www.worldtravelawards.com/registerСтъпка 2: Ако сега създавате своя профил, влезте в email пощата си и потвърдете регистрацията. Ако вече имате такава, преминете директно към Стъпка 3.

Стъпка 3: В секцията Vote изберете регион Европа.Стъпка 4: След това в менюто отляво избирате "Bulgaria" и категорията “Bulgaria’s Leading Car Rental Company”, в която давате своя глас за Top Rent A Car!


Сърдечно благодарим на всеки отделил от времето си, за да ни подкрепи!